Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lilian van de Berk, 55 Jaar uit Helmond

"De knop ging om!*"

Ik wilde al heel lang, heel graag iets aan mijn levensstijl doen. Maar alles wat ik probeerde ging maar heel even goed, en dan had ik er al snel geen zin meer in. Totdat ik een vriendin sprak, die zei dat ze naar een informatieavond ging over PowerSlim bij een coach in de buurt, beautyfarm LaSarel.

Het was een woensdagavond en daar gingen we dan. We konden van alles proeven, en na afloop heb ik meteen een afspraak gemaakt. Samen aan de slag met mijn coach Saskia! De vrijdag daarna ging ik met mijn starterspakket naar huis, en ben ik meteen zaterdagochtend gestart.

Ik kon van alles proeven uit mijn starterspakket, en kwam er achter wat ik lekker vond en wat niet. Bijna alles was lekker, en toen was de knop om: ik ging ervoor!
Het is echt super goed te doen. Ik had zes eetmomenten op een dag en merkte al snel dat ik lekkerder in mijn vel zat. Dat motiveerde, waardoor ik er steeds meer zin in kreeg.

Na ruim een half jaar het PowerSlim programma te hebben gevolgd zit ik super goed in mijn vel. Ik ben er zo gelukkig en blij mee. Ik ben ook zeker trots op mezelf, dat dit gelukt is samen met Saskia! Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met PowerSlim en met Saskia, zij heeft mij overal in gesteund en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor!

Saskia
Coach van Lilian

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sara Ackerschott - van Hees, 37 jaar uit Gennep "Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Ook deze zomer ben ik op vakantie geweest en heb ik mijn gezonde levensstijl door kunnen zetten, maar gun ik mezelf natuurlijk ook af en toe wat lekkers.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arthur Simons, 59 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer