Ingrid Daling-Koning 46 Jaar uit Lelystad

De begeleiding van mijn coach zorgde ervoor dat ik het vol kon houden!*

Vraag mij naar een dieet en grote kans dat ik hem gevolgd heb! Vaak hielp het niks, soms viel ik er een paar kilo mee af. Ik hield ze echt niet vol, had de hele dag een knagend hongergevoel.
Een paar jaar geleden, was het gelukt om 18 kilo af te vallen, maar ook die kwamen er allemaal weer bij. Ik voelde me slecht, sliep niet goed en had een belabberde conditie. Maar ik kon me er ook niet bij neerleggen en accepteren dat ik altijd te zwaar zou zijn. 

In september 2017 las ik een stukje in de krant over een PowerSlim coach bij mij in de buurt van het center Slimmer-afvallen. “Zou PowerSlim dan misschien iets voor mij kunnen zijn?” dacht ik. Het speelde een paar dagen door mijn hoofd en ook de website had ik helemaal doorgelezen. Ik besloot toch om coach Danielle een berichtje te sturen. Ze belde me al vrij snel terug. Ik maakte direct voor de dag erna een intakegesprek. Ik kwam bij haar binnen en de klik was er direct! Het weegmoment vond ik stiekem best pittig maar we spraken samen een doel af. Een doel dat ik voor ogen zou houden want ik wilde dat er iets zou gaan veranderen.

Met het starterspakket fietste ik weer naar huis. Er zaten diverse PowerSlim producten in het pakket met veel informatie en een kookboek. Nou, dat boek is intussen heilig voor me! Door met dit pakket te starten, kon ik veel producten uitproberen en kwam ik erachter dat ik het allemaal heel lekker vond! Doordat ik de producten lekker vond en ik zes eetmomenten op een dag had was het prima te doen.

Iedere week ging ik met veel plezier naar mijn coach Danielle toe, het was echt even een momentje voor mezelf. Haar begeleiding heeft er zeker toe geleid dat ik het vol kon houden. Trouw maakte ik iedere week een planning. De ene week was makkelijker dan de andere. Ik vond het altijd fijn om dit met mijn coach te bespreken. Ze kon me dan ook altijd een verklaring geven waar het aan lag.   

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik begonnen met de overgangsfase zodat ik ook leer om mijn verantwoorde eetpatroon vast te houden. Ik heb er alle vertrouwen in, dat het me gaat lukken. Maar ik weet nu, dat ik nog een heel jaar op de begeleiding van Danielle kan rekenen, ze is echt fantastisch!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer