Peter van den Heuvel 62 Jaar uit Best

De begeleiding van mijn coach zorgde ervoor dat het lukte!*

Sinds ik ben getrouwd werd mijn levensstijl soms wat minder gezond. Ik ben inmiddels al 35 jaar getrouwd, dus dat is al een tijdje. Die ongezonde levensstijl heb ik te danken aan mijn Brabantse bourgondische levensstijl, en door mijn horeca achtergrond waarbij ik altijd bezig ben met lekker eten en een heerlijk glaasje wijn.

De omslag kwam ergens tussen Kerst en Nieuwjaar. Ik vond dat ik maatregelen moest gaan nemen, ik voelde me echt slecht dus ik was er klaar voor. Op 2 januari 2019 startte ik en was super gemotiveerd om er een succes van te gaan maken. Natuurlijk een stok achter de deur was de coach, én dat ik gastheer ben bij PowerSlim.

Ik ben naar het dichtstbijzijnde PowerSlim center gegaan, bij Monique van Wessum in Best. Dat is op een paar honderd meter afstand van mij thuis. Ik heb de fases doorlopen van PowerSlim onder begeleiding van mijn coach Monique. De begeleiding van een coach zorgde er voor mij voor dat het dit keer écht lukte!

Het ging heel goed de eerste weken. Ik was ook super gemotiveerd. Het hele traject is me goed bevallen, de coach en de producten van PowerSlim. Het wekelijkse weegmoment was het spannendste van alles. Er is geen week geweest waarbij het minder ging, ik was altijd blij nadat ik bij mijn coach was geweest. 

Het is me super goed bevallen! Weet je waarom, omdat ik steeds trotser werd op mezelf. Het contact met mijn coach was heel goed, dit was heel belangrijk om er een succes van te maken. Het was daardoor ook helemaal niet zwaar. Ik voel me geweldig nu!

Het gaat mij nu ook lukken om in balans te blijven. Alleen tijdens vakantie let ik minder op, maar daarna herpak ik me gewoon weer en eet ik weer gezonder. Wat ik wel doe is dat ik regelmatig nog naar mijn coach ga. Toch nog die stok achter de deur is voor mij heel belangrijk.

Monique
Coach van Peter

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer