Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lijnie Brandsma, 64 Jaar uit Leerdam

"Dat jurkje heb ik weggedaan!*"

In het najaar van 2017 had ik het helemaal gehad: mijn toch wel wat bourgondische levensstijl begon zijn tol te eisen. Ik werd voller, mijn kleding zat te strak of paste zelfs helemaal niet meer en mijn buik begon in de weg te zitten.

Tijd voor actie dus. Met een bruiloft in het vooruitzicht was ik supergemotiveerd om structurele aanpassingen in mijn voedingspatroon door te voeren. Over PowerSlim kreeg ik goede ervaringen te horen. Gelukkig zit er een PowerSlim center in mijn woonplaats Leerdam, namelijk La Peau Satin.

Voor mijn najaarsvakantie heb ik een afspraak gemaakt en zo zat ik eind oktober bij mijn coach Willy aan tafel. Tijdens dat ‘intakegesprek’ werd ik steeds enthousiaster – ik ben gelijk begonnen. Natuurlijk was het in het begin even wennen, je moet toch net iets anders boodschappen doen. Maar tegelijkertijd ging er een nieuwe wereld voor me open. Een wereld van lekkere recepten en heerlijke tussendoortjes. Ook mijn man werd fan.

Ik hield er rekening mee dat afvallen bij mij niet zo snel zou gaan. Maar al snel kwam ik er achter dat dat reuze meeviel.

Inmiddels ben ik al een poosje op mijn streefgewicht, maar ik wil wat ‘reserve’ inbouwen, dus ik houd me nog aan de richtlijnen voor fase 2. Ik voel me er heerlijk bij en ben eigenlijk ook wel trots dat ik in 4 maanden mijn streefgewicht heb bereikt. Ik kan iedereen aanraden om te gaan PowerSlimmen.

Het jurkje dat ik aanhad op de foto van de dag dat ik startte met PowerSlim heb ik weggedaan. Zo wil ik niet meer worden

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Heleen Oevering, 45 jaar uit Hardinxveld "Voor mij dit jaar een stralend begin!*"

Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pascale Markslag, 52 jaar uit Den Bosch "Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn!*"

Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk het ging. Dat had ik niet verwacht aangezien ik in de overgang ben. En dat zelfs zonder dat ik erbij heb gesport.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer