Ageetha van der Linden, 53 Jaar uit Leerdam

"Dat een paar maanden zo’n verschil kunnen maken*"

Wat zat mijn (over)gewicht me in de weg. Ik had fysieke klachten en ook mijn kleding zat niet meer lekker. Er moest iets gebeuren. Maar wat? Ik had al zoveel geprobeerd…

Mijn vriendin Marjon had zelf het PowerSlim programma gevolgd en haalde me over eens met één van de coaches van La Peau Satin in Leerdam te gaan praten.

Ik heb haar raad opgevolgd en ben ontzettend blij dat ik dat heb gedaan! In het begin was onzeker. Zou ik de producten wel lekker vinden? Hoe zou ik het redden met mijn onregelmatige diensten? Maar het is me alles meegevallen. De producten smaken lekker, de recepten zijn eenvoudig en snel klaar en er is ook ruimte voor wat extra’s.

Tijdens het PowerSlimmen ben ik regelmatig bij mijn dochter in Denemarken gaan logeren, heb ik de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) gezellig kunnen vieren en ben ik een weekje op wintersport geweest. Al die tijd heb ik het programma gewoon kunnen volgen.

In oktober ben ik begonnen en nu, een aantal maanden later, heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me veel fitter, heb meer energie en pas weer in leuke kleding in een gangbare maat. Dat zijn dingen die je aan de buitenkant kunt zien. Maar het belangrijkste verschil zit aan de binnenkant. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben trots op mezelf: “Dit heb ik toch maar mooi voor elkaar gekregen!”. Als ik dit kan, dan kan ik vast nog veel meer. Ik durf weer uitdagingen aan te gaan! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer