Ageetha van der Linden 54 Jaar uit Leerdam

Dat een paar maanden zo’n verschil kunnen maken*

Wat zat mijn (over)gewicht me in de weg. Ik had fysieke klachten en ook mijn kleding zat niet meer lekker. Er moest iets gebeuren. Maar wat? Ik had al zoveel geprobeerd…

Mijn vriendin Marjon had zelf het PowerSlim programma gevolgd en haalde me over eens met één van de coaches van La Peau Satin in Leerdam te gaan praten.

Ik heb haar raad opgevolgd en ben ontzettend blij dat ik dat heb gedaan! In het begin was onzeker. Zou ik de producten wel lekker vinden? Hoe zou ik het redden met mijn onregelmatige diensten? Maar het is me alles meegevallen. De producten smaken lekker, de recepten zijn eenvoudig en snel klaar en er is ook ruimte voor wat extra’s.

Tijdens het PowerSlimmen ben ik regelmatig bij mijn dochter in Denemarken gaan logeren, heb ik de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) gezellig kunnen vieren en ben ik een weekje op wintersport geweest. Al die tijd heb ik het programma gewoon kunnen volgen.

In oktober ben ik begonnen en nu, een aantal maanden later, heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me veel fitter, heb meer energie en pas weer in leuke kleding in een gangbare maat. Dat zijn dingen die je aan de buitenkant kunt zien. Maar het belangrijkste verschil zit aan de binnenkant. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben trots op mezelf: “Dit heb ik toch maar mooi voor elkaar gekregen!”. Als ik dit kan, dan kan ik vast nog veel meer. Ik durf weer uitdagingen aan te gaan! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer