Anne Geerts 36 Jaar uit Ulicoten

Blij met alle kilo's die ik achter me heb gelaten*

Mijn naam is Anne en ik ben 30 jaar. Ik houd van gezelligheid met een hapje en een drankje. Ik schommelde altijd wel wat in gewicht, maar kon het redelijk in de hand houden door af en toe zelf een tijdje te lijnen. Na 2 zwangerschappen bleven er vele kilo's hangen die ik zelf niet zomaar kwijt kon raken. Ik was niet meer tevreden over mijn eigen lichaam en vond het tijd om er iets aan te doen. De knop moest om!

Ik kwam in contact met Sandra Sommen van Afslankstudio en Visagie BodyBoost in Ulicoten. Na het kennismakingsgesprek was ik meteen erg enthousiast en ben ik meteen de volgende dag gestart met het PowerSlim afslankprogramma. Dit ging direct al heel goed, mede door het starterspakket dat ik bij Sandra had meegenomen. In overleg met Sandra had ik gekozen voor het PowerSlim afslankprogramma in combinatie met de ‘Arasys’. Tot mijn grote verbazing had ik de eerste week helemaal geen moeite om het programma vol te houden en had ik ook totaal geen honger. Dat was bij de andere diëten die ik had gevolgd wel eens anders geweest.

Het PowerSlim starterspakket is erg divers en ideaal om uit te vinden wat je wel of niet lekker vindt. De menukaart die in het starterspakket zit is ook erg fijn en makkelijk. Deze menukaart staat boordevol lekkere recepten. Hierdoor krijg je meer inzicht in het PowerSlim concept.

Daarnaast maakte ik 2 keer in de week gebruik van de Arasys behandeling. Met de Arasys bouwde ik spieren op rondom mijn buik, benen en heupen en verbrandde ik daar het extra vet. In de eerste week was ik al 3 kilo afgevallen door het volgen van het programma. Een heerlijk gevoel, waardoor ik nog gemotiveerder raakte om verder te gaan! De weken vlogen voorbij en de resultaten waren er! Elke keer verbaasde ik me erover hoe makkelijk het allemaal ging en vooral dat ik totaal geen honger had! Door de goede begeleiding en de juiste adviezen van mijn voedingscoach Sandra en een portie doorzettingsvermogen had ik na 5 maanden mijn doel al bereikt. Omdat het zo lekker ging besloot ik nog door te gaan.

En wat is nu het resultaat geworden? Ik heb mijn doel bereikt en ik ben om mijn taille, buik, heupen en benen veel kwijt. Dit alles dankzij het PowerSlim afslankprogramma! Dit resultaat had ik totaal niet verwacht, maar wat is het fijn om weer nieuwe kleren te kunnen kopen, die vele maten kleiner zijn. Zelfs mijn kleding van voor de zwangerschap is te groot.

Ik ga nog steeds elke maand naar Sandra toe om te wegen. Ik vind het fijn om het nog een tijdje goed in de gaten te houden. Ik was heel bang om weer snel aan te komen na het stoppen van het programma, maar niets is minder waar! Het gaat nog steeds erg goed. Ik neem wel nog steeds de tussendoortjes van PowerSlim. Niet omdat het moet, maar omdat ik ze gewoon heel lekker vind. Zo weet ik zeker dat ik een verantwoord tussendoortje heb!

Mijn levenswijze is veranderd en ik weet nu veel beter wat “goede” en “slechte” producten zijn. Daarnaast weet ik goede afwegingen te maken op een feestje. Op de PowerSlim website zijn ook vele leuke nieuwe recepten te vinden, waardoor je een heel lekker en verantwoord hapje kunt klaarmaken. Natuurlijk zijn er ook momenten waarop ik er even niet op let en dat moet ook kunnen! De dag erna pak ik de draad gewoon weer op en na een paar dagen zit ik weer terug op mijn gewicht.

Het zal altijd een uitdaging blijven om mijn gewicht te blijven behouden en daarom ben ik ook blij met de begeleiding die ik van Sandra krijg en heb gekregen. Ik kijk met veel plezier terug op de dag dat ik besloot om af te gaan vallen met PowerSlim, want ik voel me een stuk energieker en ben blij met alle kilo's die ik achter me heb gelaten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer