Ineke van Raaij, 66 Jaar uit Helmond

"Begin als je er helemaal klaar voor bent!*"

Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord, totdat ik mijn zus zag! Zij had het PowerSlim programma gevolgd en zag er super goed uit én zo voelde ze zich ook.

Ik dacht ‘Dat wil ik ook!’. En zo kwam ik bij Saskia terecht, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik was er helemaal klaar voor (anders moet je niet beginnen)!

Voorzien van allerlei informatie, boeken met weekmenu's, recepten en dergelijke begon ik na de Pasen 2019 met PowerSlim. Het resultaat is verbluffend! Na iets meer dan 3 maanden wist ik mijn doel te bereiken. Ik zeg niet 'met gemak'. Ik had goede en slechte dagen. Ik verheugde me elke dag op de tussendoortjes. Het enige nadeel was dat ik zelf mijn eten 's avonds moest klaarmaken; mijn man deed niet mee en kookte zijn eigen eten. Maar met z'n tweeën in de keuken was ook wel gezellig!

Tussendoor stuurde Saskia mij af en toe een receptje door of ik keek op de website van PowerSlim voor weer nieuwe, koolhydraatarme inspiratie. Ik heb geleerd om goed op koolhydraten te letten en het 6x eten per dag is voor mij 'het recept' gebleken.

Het is nu eind 2019, nu ik dit verhaal schrijf, en het lukt me heel goed om in balans te blijven. Ik ben hier superblij mee! Ik ben heel eerlijk: het is niet goedkoop, maar het resultaat is het wel waard! Dankzij PowerSlim en de ondersteuning van Saskia.

Saskia
Coach van Ineke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer