Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Inez Hendriks, 53 Jaar uit Eerbeek

"Als ik terug kijk, dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb!*"

Vorig jaar heb ik een folder gekregen van Hart For Her in Eerbeek. Ik ben er eens binnengelopen en het voelde gelijk goed! Er hing een gezellige sfeer en het trok me aan om onder professionele begeleiding te gaan sporten. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het Powerslim programma, wat een makkelijk te volgen dieet is dat! Altijd onder begeleiding, iedere week wegen en inmiddels mijn streefgewicht bereikt!

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, krijg meer spieren en ik voel me goed. Het leven wordt een stuk leuker en energieker en het is ook heel leuk om zo veel complimentjes te krijgen.

Als ik terug kijk dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb. Ik had het zonder de combinatie tussen trainen, discipline en het programma nooit gered. Ik kan anderen bij wie het roer drastisch om moet, dit zeker aanbevelen! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Annemieke Rissewijck-Bakker, 32 jaar uit Loenen "Geen last van een end-of-summer blues!**"

Ik ben net terug van vakantie, dat vond ik wel even spannend. Normaal liep ik liever niet in zwemkleding.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Carmen Wijnaut, 49 jaar "Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap**"

Als ik mensen tegenkwam die me een tijd niet gezien hadden hoorde ik hen denken: "Zo, zij is veranderd!". Ik schaamde me hiervoor.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer