PowerSlim Ervaring

Als ik terug kijk, dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb!*

, 53 jaar uit Eerbeek

Vorig jaar heb ik een folder gekregen van Hart For Her in Eerbeek. Ik ben er eens binnengelopen en het voelde gelijk goed! Er hing een gezellige sfeer en het trok me aan om onder professionele begeleiding te gaan sporten. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het Powerslim programma, wat een makkelijk te volgen dieet is dat! Altijd onder begeleiding, iedere week wegen en inmiddels mijn streefgewicht bereikt!

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, krijg meer spieren en ik voel me goed. Het leven wordt een stuk leuker en energieker en het is ook heel leuk om zo veel complimentjes te krijgen.

Als ik terug kijk dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb. Ik had het zonder de combinatie tussen trainen, discipline en het programma nooit gered. Ik kan anderen bij wie het roer drastisch om moet, dit zeker aanbevelen!

Zoek hier een PowerSlim coach bij jou in de buurt

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer