Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Inez Hendriks, 53 Jaar uit Eerbeek

"Als ik terug kijk, dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb!*"

Vorig jaar heb ik een folder gekregen van Hart For Her in Eerbeek. Ik ben er eens binnengelopen en het voelde gelijk goed! Er hing een gezellige sfeer en het trok me aan om onder professionele begeleiding te gaan sporten. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het Powerslim programma, wat een makkelijk te volgen dieet is dat! Altijd onder begeleiding, iedere week wegen en inmiddels mijn streefgewicht bereikt!

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, krijg meer spieren en ik voel me goed. Het leven wordt een stuk leuker en energieker en het is ook heel leuk om zo veel complimentjes te krijgen.

Als ik terug kijk dan ben ik heel trots op wat ik bereikt heb. Ik had het zonder de combinatie tussen trainen, discipline en het programma nooit gered. Ik kan anderen bij wie het roer drastisch om moet, dit zeker aanbevelen! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Anneloes Kemperman, 34 jaar uit Terborg "Schitterend in mijn kerst outfit!*"

Ik voel me goed en dat motiveert me. Ik zie de feestdagen dan ook met veel plezier tegemoet en heb mijn kerstjurk al klaar hangen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Gaby van Meerwijk-Hofland, 58 jaar uit Doetinchem "Mijn coach vormde echt een stok achter de deur!*"

Iedere week een afspraak met mijn PowerSlim coach vormde zeker stok achter de deur voor mij!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer