Els Nicasi, 41 Jaar

"Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

In oktober 2019 stond ik in de paskamer nieuwe broeken te passen en geen enkele broek paste. De vriendelijke verkoopster stelde voor om een maatje groter te halen, dit weigerde ik. Ik ben zonder nieuwe broeken naar huis gegaan. Thuis op de weegschaal kwam ik tot de ontdekking dat ik stiekem best wel was aangekomen.

Die twee feiten hebben er bij mij voor gezorgd dat de knop om ging: ik moest iets aan mijn levensstijl gaan doen.

Begin november had ik mijn eerste afspraak bij mijn PowerSlim coach. Vol goeie moed begon ik aan mijn nieuwe levensstijl.

De eerste dagen waren niet gemakkelijk: ik had hoofdpijn, voelde me slap en het was even zoeken wat ik lekker vond en wat ik niet zo lekker vond. Maar na een week had ik de smaak helemaal te pakken. Nu, ruim een half jaar later heb ik mijn doel bereikt en zit ik super goed in mijn vel. Ik voel me beter dan ooit en krijg van mensen uit mijn omgeving heel veel complimenten.

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden. Ze heeft me wegwijs gemaakt in de producten van PowerSlim. Ik vind heel veel dingen lekker, vooral de tussendoortjes zijn heerlijk, en er is veel variatie mogelijk.

De uitdaging is nu: volhouden en niet vervallen in mijn oude patroon. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken samen met mijn coach.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer