Sandra Stoffelen 40 Jaar uit Prinsenbeek

Als het even minder gaat, motiveert mijn coach me weer*

In een advertentie zag ik dat Mirella, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, een open dag had. Ik ben op zoek gegaan naar meer informatie over het PowerSlim programma, en het leek me wel wat! Ik wilde graag iets aan mijn levensstijl doen, want ik merkte dat het me steeds meer in de weg zat en ik minder lekker in mijn vel zat.

Toch heb ik  getwijfeld of ik wel naar die open dag zou gaan. Op de site las ik een recensie van een vrouw die ik ken en zij ziet er nog steeds goed uit. Dat heeft me overgehaald om te gaan kijken. Tijdens de open dag heb ik afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Dit was een fijn gesprek. Toen Mirella vertelde dat meer van haar PowerSlimmers ook nachtdiensten draaien, heeft me dat over de streep getrokken. Ik wilde graag een gezond eetpatroon aanleren, dat ook is vol te houden tijdens onregelmatige werktijden.

Ik ben toen naar huis gegaan met het starterspakket en had een doel voor ogen. De eerste week viel me niet tegen. De producten smaakte goed en ik vond het ook niet erg als de rest van het gezin iets lekkers nam tijdens de koffie, want je heb je eigen tussendoortje. Ik vond (en vind) het erg prettig dat er een kookboek is met lekkere recepten.

Na twee weken brak het coronavirus uit. Hier baalde ik wel van, want ik dacht dat ik nu niet verder kon. Dit was gelukkig niet het geval. De wekelijks gesprekken vind ik juist erg prettig. Als het even iets minder gaat, heeft Mirella verschillende tips en weet ze je weer te motiveren! En als het goed gaat zijn er ook de complimenten. Toen mijn zomervakantie eraan zat te komen, zag ik wat beren op de weg. We hebben het toen besproken en samen gekeken wat het beste was. Achteraf viel het best mee!

Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en heb ik drie keer mijn doel aangepast en behaald!

Mirella
Coach van Sandra

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer