Wendy Jaspers 39 Jaar

Al bijna drie jaar in balans!*

Een andere coupe, maar nog steeds in balans.

Een tijd geleden deelde Wendy Jaspers haar PowerSlim ervaring met ons, en nu zo’n drie jaar later heeft ze nog steeds haar bereikte doel weten te behouden.

“Ik wiste altijd alle foto’s van mezelf omdat ik niet wilde inzien hoe ik eruit zag. Het besef kwam pas toen ik gezondheidsproblemen kreeg. Er moest iets gaan veranderen.

Zo gezegd, zo gedaan kwam ik in contact met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Het programma is me super bevallen, al heb ik natuurlijk ook mijn moeilijke momenten gehad…”

Het hele verhaal van Wendy lees je hier

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Monique Renken, 52 jaar uit Ede "Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*"

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natascha van Daalen, 39 jaar uit Westervoort "Ik weet nu hoe het beter en lekkerder kan*"

Ik heb heel veel geleerd, over wat ik beter wel en niet kan eten en wat het met je lijf en gezondheid doet. Ik ben me nu veel bewuster van wat en hoe ik eet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer