Chantal Briels 41 Jaar uit Den Bosch

6 keer per dag eten en toch mijn doel bereiken, geweldig toch!*

De reden dat ik iets aan mijn levensstijl wilde doen, was dat ik gewoonweg te zwaar was geworden. In drie jaar tijd kwam er 11 kilo bij. Het bourgondische leventje beviel mij wel, maar die extra kilo's niet...

Een collega van mijn man had het PowerSlim programma gevolgd bij SuperShape, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij was heel tevreden en verwees me daarheen.

Veel en lekker eten

Ik was meteen enthousiast, 6 keer per dag eten en toch mijn doel bereiken, geweldig toch! Enige twijfel die ik soms had was de hoeveelheid die je mag eten op een dag, ik vond dat best veel!

Mijn geluk is dan ook dat ik echt alles lekker vind, de maaltijden, de muesli, de repen, koeken, noem het maar op. Ik zorgde er ook altijd voor dat ik een aantal verschillende producten in huis had, zodat ik veel kan afwisselen en kan eten waar ik op dat moment zin in heb. Mijn grote favoriet is toch wel de melkchocolade chunk, in de avond met een kop koffie, een echte traktatie!

Met simpele recepten kun je een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel zetten. Een eyeopener was wel de hoeveelheid suiker en koolhydraten die in normale producten zitten. Maar wat ik ook zag was dat je met simpele recepten heerlijke maaltijden op tafel kan zetten en dat je weet dat het verantwoord is. Mijn favorieten zijn toch wel de champignonrisotto en de gevulde aubergine.

Uitdagingen? Die had ik niet

Eerlijk gezegd had ik geen uitdagingen, dit is het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik ben heel gedisciplineerd, dat helpt maar ik vond en vind nog steeds PowerSlim een fantastisch concept. Ik ga de producten straks echt missen, ik denk dat ik die melkchocolade chunk gewoon blijf kopen ;-)

Weer blij met mezelf

Meteen na de eerste 2 weken merkte ik al dat ik beter in mijn vel zat. Ik voel mezelf weer goed en vind mezelf weer leuk. Ook het thuisfront is hier blij mee!

Ben je niet happy met jezelf en is die knop eindelijk om dat je er iets aan wilt doen, probeer het PowerSlim programma gewoon eens. Ik weet zeker dat je na het starterspakket helemaal om bent!

Eveline
Coach van Chantal

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer