Anja Cornuijt, 61 Jaar uit Helmond

"De grootste verandering: 6 eetmomenten op een dag*"

Ik wil graag mijn ervaringen met PowerSlim met jullie delen. Ik ben mijn hele leven namelijk al bezig met lijnen, niet omdat ik "echt" te dik ben maar gewoon omdat ik graag slanker wil zijn. Je weet dan dat je "levenslang" hebt. Ongeveer 4 jaar geleden had ik besloten te stoppen met dat jojoën. Ik vond dat anderen, maar vóóral dat ik, mezelf moest accepteren.

Helaas werd ik stiekem steeds zwaarder en ging ik steeds mijn grenzen verleggen. Ik houd van leuke kleding maar steeds een maatje meer, daar werd ik toch niet blij van.

Via een vriendin werd ik op PowerSlim gewezen en op haar leuke enthousiaste coach Saskia. Ik heb de "stoute schoenen" aangetrokken en maakte een afspraak. Saskia heeft me duidelijk uitgelegd hoe het PowerSlim programma werkt. Ik kreeg er zin in, voor mij was de grote verandering dat er 6 eetmomenten per dag zijn.

Voor PowerSlim nam ik 2 keer per dag een shake, verder al het gebak dat op mijn werk voorbij kwam en bij avondeten had ik dan zo'n trek dat ik twee grote borden eten naar binnen werkte. Ik at dan zelf nog meer dan mijn echtgenoot van 2 meter lang. En dan in de avond het liefst nog koekjes of chips. Het was voor mij dus heel belangrijk dat ik een gezond eetpatroon aanleerde dat ik makkelijk kan volhouden.

PowerSlim heeft een uitgebreid assortiment aan producten en je kunt met het starterspakket makkelijk uitproberen wat je wel of niet lekker vindt. Ik heb geleerd bewuster te eten en langzamer te eten. Ik vond het leuk om recepten uit te zoeken om zo de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Ik houd van uiteten gaan en vooral in de beginperiode had ik wat etentjes staan waar ik niet onderuit kon. Samen met Saskia bekeken we dan de kaart van het restaurant en leerde ze me wat ik allemaal wel kon eten. Dus ook dat ging prima!

Ik heb nu een koolhydraatarm eetpatroon aangeleerd en mijn doel bereikt. Ik voel me goed en ben supertrots op mezelf! Inmiddels eet ik wel weer wat meer koolhydraten maar ik heb een goede balans gevonden en maak af en toe nog een lekker recept uit het PowerSlim kookboek.

Ik vind het fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik ga zo nu en dan ook nog bij Saskia langs om te bespreken hoe het gaat. Ik ga er vanuit dat ik nu voor altijd in balans blijf en me lekker in mijn vel voel! Dankjewel Saskia voor je enthousiasme en je steun!

Saskia
Coach van Anja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer