Bernadette den Haan

Heb je iemand nodig die je adviseert, helpt, begeleidt en ondersteunt, ook op de momenten dat je het moeilijk hebt en eigenlijk wil opgeven? Regelmatige weegmomenten en een peptalk zijn belangrijk om het vol te houden. Ook na het behalen van je doel adviseren wij je regelmatig terug te komen om de balans vast te blijven houden.

NewDiet Care Oegstgeest

  • NewDiet Care Oegstgeest
  • De Kempenaerstraat 23 A
  • 2341 GG Oegstgeest
Maak nu een afspraak

De coaches van NewDiet Care Oegstgeest

Loes Janson Als dietist ben ik specialist op het gebied van voeding en gezondheid. Voor de regelmatige begeleiding tijdens en na het PowerSlim programma bent u bij mij aan het juiste adres. Uiteindelijk werken we samen toe naar een gezond en haalbaar voedingspatroon, speciaal aangepast aan uw leefstijl en wensen. Wij gaan voor blijvend resultaat!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-

column
PowerSlim  
"Verleid worden in de supermarkt"

Nee, deze column gaat niet over het vinden van een nieuwe partner, maar over het nieuwsbericht dat ik vorige week las over drie grote supermarkt ketens.

Ernie van Brink 60 jaar uit Hall 2017 was mijn omslagjaar. Eind 2016 ging bij mij de knop om en op 1 januari ben ik serieus begonnen met PowerSlim, dat is mij heel makkelijk afgegaan. Lees ervaring
Ernie van Brink uit Hall 2017 was mijn omslagjaar. Eind 2016 ging bij mij de knop om en op 1 januari ben ik serieus begonnen met PowerSlim, dat is mij heel makkelijk afgegaan. Lees ervaring