Een 1 op 1 dieet, iets voor jou?

Afvallen, maar dan nu écht. De knop om. Zonder dat we na een paar maanden de handdoek weer in de ring gooien, én met een blijvend resultaat. Want dat jojo-effect willen we niet nog een keer ervaren.

Heb je al vaker geprobeerd om af te vallen en weet je soms even niet meer waar je moet beginnen? Wat dit keer wel gaat werken of wie je nog moet geloven?

Een gezondere levensstijl aanleren, dat is waar het om draait. Want alleen dan lukt het je om blijvend af te vallen. Maar hoe doe je dat nou?

Begeleiding van een coach


Heb je er al wel eens over nagedacht om de hulp van een coach in te schakelen? Want waarom zou je het allemaal alleen doen? Uit ervaring weten we dat een coach die jou 1 op 1 begeleid, het meest essentiële onderdeel van het PowerSlim programma is. Een coach vormt een stok achter de deur, bekijkt jouw persoonlijke situatie, is er om je te motiveren en al je vragen te beantwoorden.

Met de hulp van een coach leer je hoe een gezond eetpatroon er uit ziet en welke aanpassingen je daarvoor kunt maken in je huidige levensstijl. Misschien heb je niet door dat je stiekem veel calorieën binnen krijgt of misschien eet je zelfs wel te weinig. Met de 1 op 1 begeleiding van een coach creëer je een eetpatroon dat bij jouw situatie past.

Benieuwd naar een coach in de buurt?

Een wekelijkse afspraak met je coach vormt vaak ook een stok achter de deur. Je wilt niet smokkelen want volgende week sta je weer op de weegschaal bij je coach. Daarnaast zijn de wekelijkse gesprekken het moment waar je met al je vragen terecht kan. Wat gaat er goed en wat gaat er minder goed en hoe kun je daar verbetering in aanbrengen.

PowerSlim programma


Tijdens het PowerSlim programma, dat je volgt onder persoonlijk begeleiding van een coach, leer je een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan. We noemen PowerSlim dan ook geen dieet maar een verandering van je levensstijl. Een PowerSlim coach houdt rekening met jouw situatie en samen stellen jullie een programma om maat samen. Met zes eetmomenten op een dag waarbij je kiest uit de producten van PowerSlim aangevuld met groenten, vlees, vis en o.a. zuivel. Het assortiment bestaat uit ongeveer 140 producten, zoals muesli, crackers, wraps, pasta en diverse zoete en hartige snacks. Zo weet je zeker dat er genoeg tussen zit dat je lekker vindt maar creëer je ook een gevarieerd en zo normaal mogelijk eetpatroon.

Het programma is opgedeeld in drie fases, waarbij je in het begin actief aan de slag gaat met het verliezen van gewicht en in de laatste fase leert hoe je je gewicht kunt behouden.

Nabegeleiding


Dat moment, waarop je je doel bereikt hebt en het alleen moet gaan doen. Dat is misschien nog wel het lastigste. Wat ga je nu eten? Welke producten kies je, hoe vaak eet je koolhydraten en wat zet je ’s avonds op tafel? Wanneer je ook daarbij ondersteuning krijgt van een coach, leer je ook hoe je je gewicht kunt behouden en je gezonde levensstijl zelfstandig voortzet.

Aangezien dit misschien wel de belangrijkste fase is, geeft een PowerSlim coach je ook na het behalen van je streefgewicht 1 op 1 begeleiding. Nog een jaar lang zelfs. Zo weet je zeker dat je niet alleen jouw doel gaat behalen maar ook gaat behouden! Ben je benieuwd wat een coach voor jou kan betekenen? Maak dan een vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PowerSlim coach.

Zoek hier jouw Coach!

Klaar voor de start? Begin vandaag!

Zet vandaag samen met PowerSlim de eerste stap naar een gezonde lifestyle. Kies hieronder een voedingscoach bij jou in de buurt en maak een vrijblijvende afspraak.