Met de juiste steun overtref je jezelf!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en deze zomer kunnen genieten van een maatje minder? Ga dan samen met jouw persoonlijke voedingscoach de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Jouw PowerSlim coach helpt je de juiste balans te vinden en samen zorgen jullie ervoor dat jij weer zelfverzekerd over het strand of het terras kunt lopen. Je coach is jouw stok achter de deur, jouw steun in de rug én jouw hulp bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Samen sta je sterker

Want denk eens terug aan alle belangrijke overwinmomenten in je leven. Je deed het zelf, maar de juiste persoon gaf je die extra motivatie, de juiste tools of dosis lef. Waarom zou je het strijden tegen de kilo’s dan wel alleen moeten doen? Naast de steun die je van je persoonlijke voedingscoach krijgt, kun je ook met je vriend(in) starten met het PowerSlim programma. Je helpt elkaar verder én geeft elkaar de juiste motivatie. Want afvallen doe je niet alleen!

De actie waarbij je kans maakt op het winnen van een fashioncheque t.w.v. € 50,- of een dag shoppen met een personal sytlist en € 2.500,- shoptegoed is helaas afgelopen. Natuurlijk kun je wel nog gewoon met PowerSlim starten. Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een coach bij jou in de buurt!

Vind hier een PowerSlim coach bij jou in de buurt