Winkelwagen
Terug
28 september 2017

Center van de maand september 2017: Beautyfarm LaSarel

Beautyfarm LaSarel is PowerSlim center van de maand september 2017. "Persoonlijke aandacht en intensief contact staat bij ons hoog in het vaandel."

Deze maand is Beautyfarm LaSarel in Helmond het PowerSlim center van de maand september 2017.

Ik ben Saskia van Ek-Lammers, jouw persoonlijke PowerSlim afslankcoach te Helmond. Sinds 2011 begeleid ik mannen en vrouwen in mijn afslankstudio binnen Beautyfarm LaSarel. Een compleet beauty instituut welke ik samen met mijn zus en ouders run.

Omdat ik weet dat voor heel veel (voornamelijk) vrouwen het gewicht een grote rol speelt, ben ik mij gaan verdiepen in verschillende afslankprogramma’s en ben ik, na het volgen van de nodige cursussen, begonnen met PowerSlim.

Door persoonlijke interesse in gezonde voeding en op basis van mijn eigen ervaringen ben ik een expert op het gebied van voeding en lekker eten geworden. Allereerst is het belangrijk om op het juiste gewicht te komen. Een jaar lang op je streefgewicht te blijven zorgt voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven. Hoe? Een juiste combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Mede door eigen ervaring en het aanpassen van mijn eetpatroon en levensstijl ben ik erachter gekomen dat je door blijvend minder koolhydraten veel gemakkelijker op gewicht blijft en dat de "suikerverslaving" vanzelf minder wordt.

Als PowerSlim coach vind ik dat laatste, op gewicht blijven, ook de grootste uitdaging. Inmiddels is al goed bewezen dat PowerSlim echt werkt maar voor mij is het nog veel belangrijker dat het einddoel van mijn PowerSlimmers behouden blijft. Tijdens het intake gesprek zeg ik dan ook duidelijk dat het PowerSlimmen geen trucje is, maar een ‘changing of lifestyle’. De knop naar een gezonde levensstijl moet om en blijft om. Ik leer mijn klanten dan ook om verleidende eetmomenten op een weegschaal te leggen en ze te beoordelen met een cijfer. Is het je dan ook echt waard om het op te eten?

Daarnaast staat persoonlijke aandacht en intensief contact hoog in het vaandel.PowerSlimmers kunnen mij 24/7 appen met vragen of wanneer ze het moeilijk hebben. Maar gelukkig krijg ik ook veel vrolijke en positieve appjes waarin PowerSlim geprezen wordt!

Ons motto is: “Met LaSarel lekker in je vel!”

Wil je samen met mij ervaren wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@beautyhelmond.nl of bel naar 0492-527530!

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht