Winkelwagen
Terug
29 april 2016

Center van de maand april 2016: Afslankstudio Sofia

Midden in Breda heeft Svitlana 5 jaar geleden haar afslankstudio geopend. Vernoemd naar haar dochter, Sofia. Zij was de reden dat Svitlana de afslankwereld heeft ontdekt. Na haar zwangerschap wilde ze haar aangekomen kilo’s kwijt raken en haar figuur terug.

‘Ik heb mij altijd al geïnteresseerd in gezondheid en heb het geluk gehad om van mijn interesse, mijn beroep te kunnen maken. Ik heb me door de jaren heen niet alleen gefocust op het behalen van het streefgewicht maar vooral het behouden hiervan’.

Om deze doelen te behalen en te behouden heb gekozen voor het PowerSlim concept. En heb ik vele tevreden cliënten mogen begeleiden naar hun doel.

Tijdens het afslankproces geef ik mijn cliënten zo veel mogelijk persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Daarbij sta ik altijd voor mijn cliënten klaar. Mijn telefoon staat in het weekend aan om eventuele vragen te beantwoorden. En tijdens de wekelijkse consulten zal ik ze ook zeker motiveren, adviseren en coachen. De goede resultaten motiveren vaak alleen al om zo door te gaan en je doel te behalen.

Natuurlijk speelt beweging ook een belangrijke rol om je streefgewicht te behalen, behouden en lekker in je vel zitten. Daarom kun je bij mij ook hiervoor terecht en zoeken wij samen een passende methode voor jou. Zo kun je sporten in warmtecabine, vacustep, betterbelly en de nieuwe techniek EMS (Miha bodytec).

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken, wil jij zelfverzekerd in bikini over het strand lopen deze zomer maar lukt het je niet alleen? Ik sta graag klaar om je te helpen en samen vinden wij een weg naar jouw uiteindelijke doel, je lekker in je vel voelen.

www.afslankstudiosofia.nl

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht